Petrecere corporate CHRISTMAS PARTY la Hotel Stil

Postat in 10 nov 2017

Ne petrecem vietile intre job, familie, iesiri cu prietenii, cursuri de specializare sau sport si activitati culturale; suntem maestri in arta multi-tasking-ului si singurul moment de ragaz este acela in care ne planificam urmatoarea vacanta. Cine ar fi dispus sa aloce timp si resurse sa organizeze petrecerea de Craciun de la firma? Cine isi va pierde timpul consultand oferte sau realizand playlist-ul pentru Dj?

corporate-christmas-party 2016Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau si pentru ca meriti sa sarbatoresti Craciunul cu echipa ta, suntem incantati sa iti punem la dispozitie cea mai avantajoasa oferta de eveniment corporate din acest an! Petrecerea ta de Craciun la Hotel Stil include:

-meniu de mancare variat cu posibilitatea de personalizare in functie de preferinte si buget
-meniu de bauturi la preturi de producator
-desert delicios si cafea la discretie
-muzica de Dj si atmosfera de Party Christmas time

Preturi incepand de la 70 lei/persoana-meniu mancare.

Muzica de petrecere, preparate alese prospete si gustoase, oferta generoasa de bauturi, desert delicios plus posibilitatea de a alege intre 3 saloane de evenimente de diferite capacitati: Salon Madrigal – 250 locuri, Salon Baroc – 180 locuri, Salon Royal – 180 locuri. Informatii si rezervari la 0264/438 171.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a cere oferta noastra completa la: contact@hotelstil.com.

Cu aceasta ocazie transmitem tuturor firmelor din Cluj-Napoca mult succes in noul an si concediu placut!

bgimg